Paviljons Ziedoņdārzs pašmāju mērces un bagetes

6 mērču komplekts ar bageti 30.00eur

3 mērču komplekts ar bageti 15.00eur

Bazilika pesto 6.50 eur

Trifeļu sviests 8.00 eur

Cēzara salātu mērce 4.50 eur

Biešu humoss 3.50 eur

Liellopu aknu pastēte 4.00 eur

Sāļā karamele 4.00 eur

Kā vislabāk tās baudīt?

•    Biešu humoss
Biešu humoss vislabāk draudzēsies ar svagi ceptu maizīti, kas pārlieta ar pašmāju bazilika pesto, kā arī ir lieliska piedeva salātiem, dārzeņiem un otrajiem ēdieniem.

•    Cēzara salātu mērce
Šī ir Ziedoņdārza zelta Cēzara mērces recepte, kas vienozīmīgi būs lieliska cēzara salātos, kā arī citos salātos, piemēram, ar romiešu salātu lapām, iceberg salātiem, kā arī būs lieliska piedeva sakņaugiem. Var ēst arī ar karotīti no burciņas, ja nespēj pretoties.

•    Bazilika pesto
Pie mums dēvēts arī par universiālo mērci, lieliski papildinās burtiski jebkuru ēdienu, iesakām pamēģināt ceptus dārzeņus ar pesto mērci (mmm).

•    Liellopa aknu pastēte
Pašmāju rūpīgi vārītā un gatavotā, lieliska uz jebkuras maizītes, gan rītos gan arī vakaros.

•    Trifeļu sviests
Lieliski derēs uz svaigi ceptas baltmaizes, to arī var izmantot kā slepeno sastāvdaļu ēdienos, piemēram – cepeškrāsnī cepti kartupeļi plāni sagriezti ar trifeļu sviestu un pārkaisītu parmezāna sieru.

•    Svaigi cepta bagete
Katru rītu 7:00 cepam svaigu maizīti kā piedevu ēdieniem, arī Tev šobrīd ir iespēja nogaršot biešu- valriekstu bageti, kā arī burkānu – sēklu maizi, izmanto to kopā trifeļu sviestu,bazilika pesto, pastēti un humosu.

•    Sāļā karamele
Papildinās desertu, rīta pankūkas, vafeles, augļu salātus.